Okružen pitomim zagorskim bregima, u pitoresknom mjestu Konjščina i u blizini planine Ivanščice, smjestio se Zagyland. Ovaj sportsko-rekreacijski centar je pravo izletište, gastronomska meka, mjesto za odmor očiju i duše, te idealno okupljalište za obitelji.

Zagyland nudi raznolike mogućnosti za rekreaciju i zabavu. Ako ste ljubitelj sporta, možete uživati u raznim aktivnostima poput nogometa, odbojke, košarke, tenisa ili stolnog tenisa. Tu je i moderno opremljena teretana za one koji žele održavati formu ili se jednostavno opustiti.

Jedna od najatraktivnijih atrakcija Zagylanda je adrenalinski park. Ovdje možete iskušati svoje granice i osjetiti dozu uzbuđenja uz razne vrste zip-linija, penjanje na stijene i prepreke koje će testirati vašu hrabrost i spretnost.

Nakon aktivnosti na otvorenom, možete se opustiti u prekrasnom okruženju Zagylanda. Uživajte u šetnji kroz prekrasne prirodne krajolike, udahnite svježi zrak i osjetite mir i tišinu koju pruža priroda. Za ljubitelje piknika, tu su uređene zelene površine s klupama i roštiljima gdje možete uživati u obiteljskom druženju uz ukusne zalogaje.

Gastronomska ponuda Zagylanda je neodoljiva. Restoran u centru nudi raznovrsne jelovnike s tradicionalnim zagorskim specijalitetima, ali i internacionalnim kulinarskim delicijama. Uživajte u domaćim jelima pripremljenim od svježih lokalnih namirnica i upotpunite doživljaj okusima Zagorja.

Zagyland je također idealno mjesto za obiteljske izlete. Djeca će uživati u dječjem igralištu s ljuljačkama, toboganima i trampolinima, dok će roditelji moći uživati u opuštajućem ambijentu uz kavicu ili piće na terasi.

Nemojte čekati, posjetite Zagyland i otkrijte sve što ovaj predivan sportsko-rekreacijski centar nudi. Iskoristite svoje slobodno vrijeme na najbolji mogući način i stvorite nezaboravne trenutke s obitelji i prijateljima. Zagyland je mjesto gdje se stvaraju uspomene i gdje ćete se uvijek rado vraćati.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)