Okružen pitomim zagorskim bregima, u pitoresknom mjestu Konjščina i u blizini planine Ivanščice, smjestio se Zagyland. Ovaj sportsko-rekreacijski centar je pravo izletište, gastronomska meka, mjesto odmora za oči i dušu te idealno obiteljsko okupljalište.

Zagyland nudi raznolike aktivnosti za sve uzraste i interese. Za ljubitelje sporta tu su teniski tereni, nogometna igrališta, košarkaški tereni, stolni tenis i još mnogo toga. Možete se natjecati s prijateljima ili obitelji ili jednostavno uživati u rekreativnom sportu. Za one koji vole adrenalin, tu je i zip-line koji pruža nevjerojatno uzbuđenje i prekrasan pogled na okolicu.

Nakon sportskih aktivnosti, možete se opustiti u prekrasnom okruženju Zagylanda. Uživajte u šetnji pitoresknim stazama, udahnite svježi zrak i osjetite mir i spokoj prirode. Za ljubitelje planinarenja, planina Ivanščica je samo korak dalje i pruža prekrasne staze za istraživanje.

Gastronomija je također jedan od vrhunskih doživljaja koje nudi Zagyland. Uživajte u domaćim specijalitetima, zagorskim delicijama i vrhunskim vinima. Restoran Zagyland ima bogat jelovnik koji će zadovoljiti svačije ukuse. Također, možete organizirati obiteljske ili poslovne događaje u prekrasnom ambijentu restorana.

Zagyland je idealno mjesto za obiteljski izlet. Djeca će uživati u dječjem igralištu, ljuljačkama, toboganima i ostalim zabavnim sadržajima. Također, mogu se upustiti u avanturu na dječjem zip-lineu i osjetiti uzbuđenje i radost.

U Zagylandu se često organiziraju i razni događaji, poput koncerata, sportskih natjecanja, dječjih radionica i tematskih večeri. Ovdje uvijek ima nešto za svakoga, bez obzira na dob ili interese.

Zagyland je mjesto koje trebate posjetiti ako želite provesti kvalitetno vrijeme sa svojom obitelji, uživati u sportskim aktivnostima, opustiti se u prekrasnom okruženju i uživati u vrhunskoj gastronomiji. Okružen pitomim zagorskim bregima, ovaj sportsko-rekreacijski centar će vam pružiti nezaboravno iskustvo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)